Inga spår från USB-minne för Mac visas i Sonos musikbibliotek

Om du har lagrat ett musikbibliotek på ett externt USB-minne och använder macOS 10.15 eller senare kan felet ”Inga samlingar tillgängliga” visas när du bläddrar i biblioteket. I den här artikeln beskrivs hur du ger Sonos de behörigheter som krävs för att komma åt biblioteket och åtgärda problemet.

1. Öppna systeminställningarna på din Mac.
  2. Klicka på Integritet och säkerhet följt av Full åtkomst till disk.
  3. Klicka på reglaget bredvid Sonos biblioteksserver.
  4. Öppna Sonosappen.
  5. Uppdatera musikbiblioteket genom att välja Hantera > Uppdatera musikbibliotek nu.

Navigera tillbaka till menyn Musikbibliotek under Välj en musikkälla. Du kommer nu att kunna bläddra i biblioteket.