Andra enheter hittades på nätverket vid borttagning av produkter

I den här artikeln beskrivs hur du kan lösa problemet med att andra enheter hittades på nätverket när du använder borttagningsverktyget för produkter. Det här felet uppstår när Sonos hittar flera enheter som är anslutna via nätverkskabel till en Sonos-produkt som du håller på att ta bort från systemet. De här enheterna är beroende av Sonos-produkten för sin nätverksanslutning och om den tas bort från systemet kommer dessa enheter att kopplas bort från systemet.

1) Ta reda på vilka enheter som använder Sonos för att ansluta till nätverket

Titta efter enheter som är kabelanslutna till någon av de Sonos-produkter som du håller på att ta bort från systemet. Detta kan inkludera flera Sonos-produkter som är kabelanslutna till varandra i serie, eller en enhet från tredje part (t.ex. en tv, dator, spelkonsol) som är kabelansluten till någon av dina Sonos-produkter.

2) Återanslut de här enheterna till nätverket

Koppla bort enheterna från den Sonos-produkt som du identifierade tidigare och återanslut dem till nätverket utan att koppla dem till en Sonos-produkt. Vanliga alternativ är:

• En nätverksswitch
  • Direkt till routern
  • Trådlöst (över Wi-Fi)

Tryck på Fortsätt när enheterna har kopplats bort från Sonos-produkten och anslutits till nätverket igen. Du kan fortsätta utan att justera systeminställningarna men det är möjligt att anslutningsproblem uppstår när produkterna har tagits bort från systemet.