Använda verktyget för att ta bort produkter i Sonos S1 Controller-appen

Om du vill uppdatera ditt S1 Sonos-system till den senaste versionen av Sonos mjukvara, måste du först ta bort alla produkter från ditt system som är endast kompatibla med S1. Detta kan du göra genom att använda verktyget för att ta bort produkter i S1 Controller-appen.

Verktyget för att ta bort produkter kommer att återställa dessa produkter till fabriksinställningarna och radera all användardata inklusive favoriter, spellistor, konton för musiktjänster och inställningar.

Du kan fortfarande använda de Sonos-produkter du tagit bort, men de måste ställas in igen separat med hjälp av Sonos S1 Controller-appen efter uppdateringen. Du kan lära dig hur detta görs i vår artikel om att ställa in ett separat Sonos S1-system.

Ta bort produkter med hjälp av borttagningsverktyget

1. Öppna Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android.
  2. Från Inställningar-fliken, välj System.
  3. Välj Systemverktyg, sedan väljer du Ta bort produkter.
  4. Följ anvisningarna på skärmen för att välja och ta bort dina inkompatibla produkter.

Om Ta bort produkter är grått eller saknas, kan du ta bort produkter som endast är kompatibla med S1 genom att återställa dem till fabriksinställningarna. Du kan kontrollera vilka produkter som endast är kompatibla med S1 i vår artikel om produktkompatibilitet hos Sonos.