Rekommenderad konfiguration av eeronätverk för Sonos

Rekommenderad konfiguration

Om Sonos ansluts till ett eeronätverk rekommenderar vi att systemet används i en trådlös installation, vilket betyder att inga Sonosprodukter ansluts till eeroenheterna via nätverkskablar.

Anvisningar för kabelanslutning

Om du vill ansluta en eller flera Sonosprodukter till eeronätverket via kabel rekommenderar vi att du gör följande för att det ska fungera så bra som möjligt:

• Om bara en Sonosprodukt ska kabelanslutas till eeronätverket kan du ansluta den till vilken eeroenhet som helst.
  • Om fler än en Sonosprodukt ska kabelanslutas till eeronätverket måste allihop anslutas till samma eeroenhet eller samma nätverksswitch. Vi rekommenderar inte att du ansluter olika Sonosprodukter till olika eeronoder.
  • Om det finns två eller flera switchar på nätverket behöver du ansluta alla sekundära switchar till den primära switchen och inte till en eeroprodukt.