Ta bort ett Wi-Fi-nätverk från Sonos-systemet

• Mobil enhet krävs

Sonos-system som är trådlöst installerade kommer ihåg alla Wi-Fi-nätverk som de någonsin har använt. I den här artikeln beskrivs hur du tar bort information om Wi-Fi-nätverk som systemet inte längre behöver. Observera att du bara kan ta bort ett Wi-Fi-nätverk om systemet har anslutits till flera olika nätverk eller om du har bytt till en trådbunden installation av systemet.

2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System.
  3. Tryck på Nätverk > Nätverk.
  4. Tryck på nätverket som du vill ta bort.
  5. Tryck på Ta bort.