Installera Sonos One SL

• Mobil enhet krävs

Den här artikeln hjälper dig att installera Sonos One SL. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för One SL.

Innan du börjar

• Placera Sonos One SL på önskad plats och anslut den till ett eluttag.

• Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Appen guidar dig genom installationsprocessen.

Installera ett nytt Sonos-system med Sonos One SL

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett nytt Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt. Om du använder Sonos S1 Controller, tryck på Fortsätt > Installera produkter.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Sonos One SL och lägga till musiktjänster.

Lägg till Sonos One SL i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Sonos One SL till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om Sonos One SL inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.