Installera Sonos Ray

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S2 krävs

Den här artikeln guidar dig genom installationen av Sonos Ray. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer på produktsidan för Ray.

Innan du börjar

• Ladda ner Sonos-appen för iOS eller Android. Ray måste konfigureras med Sonos-appen innan den kan användas för att spela upp tv-ljud. Observera att Sonos Ray bara fungerar med Sonos S2-appen. Ray kan inte installeras med Sonos S1 Controller-appen.
  • Placera Ray på önskad plats och anslut den till ett eluttag.
  • Ha den optiska kabeln i närheten. Sonos-appen kommer att visa dig hur du ansluter Ray till den optiska ljudporten på tv:n.

Installera ett nytt Sonos-system med Sonos Ray

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och skapa sedan ett Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Lägg till i det popupfönster som innehåller din Sonos-produkt.
  4. Följ anvisningarna i appen för att installera Sonos Ray och lägga till musiktjänster.

Lägg till Sonos Ray i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta Sonos Ray till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om Sonos Ray inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.