Installera Sonos ZP100

• Mobil enhet krävs
  • Sonos S1 krävs

Den här artikeln guidar dig genom installationen av ZP100. Du kan läsa mer om funktioner och specifikationer i produktguiden för ZP100.

Innan du börjar

• Placera ZP100 på önskad plats och anslut den till ett eluttag.

Installera ett nytt Sonos-system med ZP100

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Tryck på Installera ett nytt system och öppna sedan ett Sonos-konto eller logga in på ditt befintliga konto.
  3. Tryck på Fortsätt > Installera produkter.
  4. Följ anvisningarna i appen för att konfigurera ZP100 och lägga till musiktjänster.

Lägg till ZP100 i ett befintligt Sonos-system

1. Öppna Sonos-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Lägg till produkt.
  3. Följ anvisningarna i appen för att ansluta ZP100 till Sonos-systemet.

Problem med installationen?

Om ZP100 inte lyckas ansluta under installationen hittar du användbar information i artikeln Produkten hittades inte.

Ljudingångar och ljudutgångar

Anslut högtalare

Vi rekommenderar att du använder en högtalarkabel med en dimension på mellan 12 och 16. Avstånd på mer än 92 meter rekommenderas ej. Du hittar mer information i vår artikel om att välja dimension på högtalarkabeln.

1. Använd tummen eller fingret för att trycka in den fjäderförsedda staven vid högtalarkontakten så att anslutningshålet syns.
  2. För in den avskalade änden av högtalarkabeln i hålet och släpp sedan. Upprepa för övriga högtalaranslutningar.

ZP100 kan både användas med traditionella kompakta högtalare på 8 ohm och med högtalarpar på 6 eller 4 ohm.

Högtalarimpedans

Watt per kanal

8 ohm

75 watt

6 ohm

112,5 watt

4 ohm

150 watt

Obs! Wattalet är ingen direkt indikator för ljudkvaliteten, utan visar vilken effekt de anslutna högtalarna kräver.