Kompatibilitet med Spectrum Askey RAC2V1K

Den här routern har ett känt problem som gör att den inte fungerar med Sonos. Nedanstående lösning gör det möjligt att använda den med Sonos.

Problem

Följande problem kan uppstå om Sonos-systemet är en trådlös installation.

• Det går inte att lägga till surroundhögtalare eller en Sub i ett hemmabiosystem från Sonos.
  • Inget ljud från surroundhögtalare eller Sub i ett hemmabiosystem från Sonos.
  • Röstassistenter fungerar inte på Sonos-produkter som installerats som surroundhögtalare.

Lösning

Installera Sonos som ett trådbundet system.