Uppdatera från S1 till S2

I den här artikeln beskrivs hur du uppdaterar ett Sonos S1-system till Sonos S2. Följ anvisningarna nedan för att kontrollera kompatibiliteten för ditt system och starta uppdateringsprocessen.

Innan du börjar

• I vår artikel om kompatibilitet med Sonos S2 beskrivs vilka Sonosprodukter som är kompatibla med S2. Vissa Sonosprodukter fungerar bara med S2-appen. Appen kommer att kontrollera att alla dina produkter är kompatibla med S2 innan uppdateringen påbörjas.
  • Om du har produkter som inte är kompatibla med S2 och vill behålla systemet på S1 så kan du göra det. Du kan fortsätta använda Sonos S1 Controller-appen och den kommer fortfarande att fungera med dina befintliga produkter, musiktjänster och rösttjänster.

Uppdatera till S2

1. Öppna Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Systemverktyg > Kontrollera systemkompatibilitet.
  3. Följ anvisningarna i appen för att kontrollera om dina Sonosprodukter är kompatibla med S2 och starta uppdateringsprocessen.

Om du redan hade laddat ner S2-appen innan du kontrollerade systemkompatibiliteten är det möjligt att dina S2-kompatibla produkter är markerade som ”inkompatibla”. Du kan åtgärda detta i S2-appen genom att välja Inställningar > System > Systemuppdateringar > Sök efter uppdateringar. Detta uppdaterar produkternas firmware till S2.