Uppdatera till den senaste Sonosappen med S1 Controller

Sonosprodukter som har installerats med Sonos S1 Controller-appen kör den äldre S1-versionen av Sonos operativsystem. Om dina produkter är kompatibla med den senaste versionen av Sonos operativsystem kan du uppdatera dem så att de kan användas med den senaste versionen av Sonosappen. Följ anvisningarna nedan för att kontrollera systemets kompatibilitet och starta uppdateringsprocessen.

Innan du börjar

• I vår artikel om kompatibilitet med Sonosappen beskrivs vilka Sonosprodukter som är kompatibla med den senaste Sonosappen. Appen kontrollerar att alla produkter är kompatibla innan uppdateringen påbörjas.
  • Om du har produkter som bara är kompatibla med Sonos S1 Controller-appen och vill behålla systemet som det är så kan du göra det. Du kan fortsätta använda Sonos S1 Controller-appen och den kommer fortfarande att fungera med dina befintliga produkter, musiktjänster och rösttjänster.

Uppdatera ditt system med kompatibilitetskontrollen

1. Öppna Sonos S1 Controller-appen för iOS eller Android.
  2. Öppna fliken Inställningar och tryck på System > Systemverktyg > Kontrollera systemkompatibilitet.
  3. Följ anvisningarna i appen för att kontrollera om dina Sonosprodukter är kompatibla med den senaste Sonosappen och starta uppdateringsprocessen.

Om du redan hade laddat ner den senaste Sonosappen innan du kontrollerade systemkompatibiliteten är det möjligt att dina kompatibla produkter är markerade som ”inkompatibla”. Du kan åtgärda detta i Sonosappen under Inställningar > Hantera > Systemuppdateringar > Sök efter uppdateringar. Detta uppdaterar produkternas firmware till den senaste versionen.