Använd flera konton för samma innehållstjänst

Du kan lägga till och växla mellan flera konton för samma innehållstjänst genom att följa stegen nedan. Att lägga till flera konton kräver att du anger ett namn för varje konto. Se till att varje konto har ett unikt namn för att göra dem lätta att identifiera.

Lägg till flera konton

Att lägga till ett annat konto för innehållstjänst följer samma process som beskrivs i vår Lägg till en innehållstjänst i Sonos-artikel.

Om ett eller flera konton redan har lagts till för en innehållstjänst kommer du att se varje kontonamn visas under processen att lägga till innehållstjänster.

Växla mellan konton

Sonos-appen

iOS-, Android- eller webbapp

1. Från hemskärmen, hitta avsnittet för Dina tjänster och välj en innehållstjänst med flera konton.
  2. Under tjänstens namn, välj rullgardinsmenyn för konto för att visa en lista över tillagda konton.
  3. Välj det konto du vill använda.

Sonos S1 Controller-app

iOS eller Android

1. Gå till Bläddra fliken och välj musiktjänsten med flera konton.
  2. Välj kontonamnet högst upp för att visa en lista över tillagda konton.
  3. Välj det konto du vill använda.

macOS eller Windows:

1. Från Välj en musikkälla-panelen, klicka på triangeln till höger om tjänstens namn för att visa en lista över tillagda konton.
  2. Klicka på kontot du vill använda.