Använd Sonos Voice Control i Bluetooth-läget

Med Sonos Voice Control kan du styra din bärbara Sonos-högtalare med rösten även när den befinner sig i Bluetooth-läget och inte är ansluten till ditt hemmanätverk.

När produkten är i Bluetooth-läget kan du bara använda grundläggande röstkommandon. Du kan be den:

• pausa musiken eller sätta igång den igen
  • höja eller sänka volymen
  • stänga av eller slå på ljudet
  • hoppa till nästa spår, gå tillbaka till föregående spår eller spela det aktuella spåret från början igen
  • kontrollera batterinivån