Føj sange til køen

Du kan føje en sang, et album eller en playliste til køen fra næsten alle steder, hvor du kan se den angivet i Sonos-appen.

Hver gang du afspiller en sang eller et album på Sonos, føjes sangen/albummet først til musikkøen, inden afspilningen starter. Der er dog nogle ekstra muligheder for at føje dine kommende sange til køen:

• Afspil nu: Føj sangen(e) til køen, og afspil den/dem omgående.
  • Afspil næste: Føj sangen(e) til køen efter den aktuelle sang, og afspil den/dem næste gang.
  • Tilføj sidst i køen: Tilføj sangen(e) sidst i den aktuelle kø.
  • Udskift kø: Slet den aktuelle kø, og udskift den med den eller de valgte sange.

Følg nedenstående trin for at finde disse muligheder.

iOS eller Android

1. Når du browser din musik, skal du trykke på knappen Flere oplysninger. Når du ser på en artist, et album eller en playliste, kan du finde knappen øverst til højre på skærmen. For individuelle sange findes knappen ved siden af sangens navn.
  2. Tryk på Afspil nu, Afspil næste, Tilføj sidst i køen eller Udskift kø.

macOS eller Windows

1. Når du browser din musik, skal du klikke på knappen ▼ Flere oplysninger. Knappen kommer frem, når du bevæger musemarkøren over en sang, et album eller en playliste, mens du browser din musik i højre side af vinduet.
  2. Klik på Afspil nu, Afspil næste, Tilføj sidst i køen eller Udskift kø.