Brug af køen i Sonos-appen

Hver af dine Sonos-rum har sin egen individuelle musikkø, som bliver brugt til at afspille dine sange, albummer og playlister. Denne artikel giver et overblik over, hvordan køen virker, og linker til flere oplysninger om, hvordan du tilføjer, fjerner og redigerer sange i køen.

Bemærk, at dine Sonos-produkter bruger køen, når de afspiller musik fra dit musikbibliotek eller fra on-demand-musiktjenester såsom Spotify. Sonos-produkter bruger ikke køen, når de afspiller musik fra radiotjenester.

Sådan fungerer køen

Køen til dit Sonos-produkt virker som en dynamisk playliste. Hver gang du afspiller en sang eller et album på Sonos, føjes sangen/albummet først til musikkøen, inden afspilningen starter.

Du kan føje specifikke sange eller albummer til køen for at skabe en playliste, mens du lytter. Vores artikel om at føje sange til køen dækker nogle specifikke muligheder, du kan bruge til at opbygge din playliste, mens du lytter.

Når der er sange i din kø, kan du bruge shuffle, repeat eller crossfade mellem sange. Du kan redigere køen og derved ændre rækkefølgen af sangene eller fjerne dem. Din kø kan også gemmes som en Sonos-playliste, hvis du vil spille den igen senere.

Se din nuværende kø

Du kan se køen for de aktuelt valgte rum i Sonos-appens Afspiller nu-sektion.

• På iOS eller Android skal du trykke på knappen øverst til højre på Afspiller nu-skærmen.
  • På macOS eller Windows viser Sonos-appen altid køen midt i vinduet under Afspiller nu-sektionen.