Ændring eller nulstilling af din adgangskode til Sonos-kontoen

Denne artikel beskriver, hvordan du nulstiller adgangskoden til din Sonos-konto, selv hvis du i øjeblikket ikke har adgang til din Sonos-konto.

Hvis du har glemt din adgangskode

Gå til https://www.sonos.com/login/passwordreset/, og følg vejledningen for at oprette en ny adgangskode. Se vores artikel om at modtage e-mails fra Sonos, hvis du ikke modtog en e-mail til at nulstille din adgangskode.

Nulstilling af din adgangskode via Sonos-appen

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på Konto.
  3. Tryk på Nulstil adgangskode, og følg instruktionerne.

Ændring af din adgangskode fra Sonos' hjemmeside

1. Gå til https://www.sonos.com/login for at logge ind på din Sonos-konto.
  2. Vælg Profil.
  3. Klik eller tryk på Rediger profil.
  4. Indtast din nye adgangskode i feltet Adgangskode.
  5. Klik eller tryk på Gem ændringer.

Krav til adgangskode

• Mindst 8 tegn
  • Ingen almindelige adgangskoder
  • Du kan ikke genanvende tidligere adgangskoder