Jeg modtager ikke e-mails fra Sonos

Du vil modtage en e-mail fra os, når du registrerer dit Sonos-system eller nulstiller din Sonos-adgangskode. I denne artikel kan du se, hvad du kan gøre, hvis du ikke kan se nogen e-mail fra Sonos i din indbakke.

Søg i din indbakke

Søg efter "Sonos" i din indbakke for at se, om der er nogen resultater. Husk at tjekke din junk- og spammappe.

Tjek den e-mailadresse, du har opgivet

Kontrollér, at den opgivne e-mailadresse er korrekt. Du kan tjekke din registrerede e-mailadresse i Sonos-appen.

Gensend e-mailen

Hvis du nulstiller din Sonos-adgangskode, kan du få tilsendt en ny e-mail ved at gentage nulstillingsprocessen.

Kontakt os

Hvis du stadig ikke modtager e-mails efter at have gennemgået ovenstående trin, kan vi hjælpe dig med at gendanne din konto eller adgangskode.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.