Opladning af Sonos Move

Denne artikel fortæller, hvordan du oplader Sonos Move med opladningsfoden og USB-C-kabler fra tredjeparter.

Når Move er placeret på opladeren eller tilsluttet strøm, lyser lysdioden på forsiden konstant orange for at vise, at opladning er påbegyndt. Lampen slukkes efter cirka 10 sekunder, men Move oplades fortsat.

Sådan tjekker du Moves batteriniveau

For at se Moves batteriniveau skal du åbne Sonos-appen og finde din Moves navn under fanen  System (fanen Rum, hvis du bruger S1 Controller-appen).

Brug af opladningsfoden

Anbring Move på opladningsfoden med opladningskontakterne ud for hinanden, så der er kontakt. Sørg for, at din Move er helt tør og uden snavs på opladningskontakterne, inden du anbringer den på opladningsfoden. Opladningsfoden er kun beregnet til indendørs brug.

Med opladningsfoden kan Moves batteri lades helt op på omkring to timer.

Brug af USB-C PD-oplader

Moves USB-C-port sidder på højttalerens bagside over opladningskontakterne. Vær sikker på, at USB-C-kablet sættes helt ind i Move og strømforsyningen. Strømadapteren skal være en USB-C PD-oplader med en udgang på mindst 45 W (20 V/2,25 A eller 15 V/3 A). Du kan også bruge en oplader på 36 watt med en udgang på mindst 12 V/3 A eller 15 V/2,4 A, men opladningshastigheden reduceres.

Batteritid

Moves batteri holder i op til 11 timer med kontinuerlig afspilning. Pauser, lydstyrke, Bluetooth, varme og andre faktorer kan få batteritiden til at variere. Batteriet kan holde i op til 120 timer, hvis Move er inaktiv i ladestationen.

Batteriets levetid (antal cyklusser)

Batteriet levetid er omkring tre år eller 900 opladninger, hvorefter du kan købe et udskiftningsbatteri. Det reducerer ikke batteriets levetid, hvis du efterlader Move i ladestationen gennem længere tid.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.