Sonos LED-lys

Denne artikel beskriver betydningen af de forskellige farver og mønstre, som lysdioderne på Sonos-produkter viser.

Statuslys

Statuslyset sidder på forsiden eller oversiden af dit Sonos-produkt, som regel i nærheden af touch- eller knapbetjeningen.

Intet lys

Sonos-produktet er ikke tændt. Sørg for, at strømkablet er sat rigtigt ind i Sonos-produktet og i en stikkontakt, der fungerer. Hvis du har en bærbar Sonos-højttaler, så tænd den igen ved at bruge tænd/sluk-knappen eller ved at sætte den på opladningsfoden.

Statuslyset kan også deaktiveres via Sonos-appen. Hvis dit Sonos-produkt fungerer korrekt og vises i Sonos-appen, kan du slå statuslyset til eller fra under fanen Indstillinger. Nogle Sonos hjemmebiografhøjttalere har som standard lysdioden deaktiveret.

Blinkende hvidt

Sonos-produktet er ved at starte op, efter der er sat strøm til. Statuslyset blinker også hvidt, når produktet venter på netværksforbindelse.

Konstant grønt

Lyden på Sonos-produktet er slået fra. Du kan skrue op for lyden via Sonos-appen eller på produktets volumenkontrol.

Blinkende grønt

Sonos-produktet er tændt og klar til opsætning. Produktet er endnu ikke konfigureret eller sluttet til et Sonos-system.

Hvis dit Sonos-produkt ikke er helt nyt, betyder et blinkende grønt lys, at produktet er blevet nulstillet og er klar til at blive konfigureret.

Blinker langsomt grønt

Dette lyssignal kan ses på de af hjemmebiografens surroundhøjttalere, der er blevet deaktiveret via Sonos-appen.

Du kan genaktivere din hjemmebiografs surroundhøjttalere i Sonos-appen til iOS eller Android under fanen  Indstillinger. Under System skal du vælge dit hjemmebiografprodukt fra listen og derefter trykke på Surroundlyd og genaktivere valgmuligheden Surroundhøjttalere.

Konstant orange

Under opsætning betyder et konstant orange lys, at Sonos-produktet ikke kunne gennemføre opsætningsprocessen. Du kan rydde denne tilstand ved genstarte dit Sonos-produkt.

Et konstant orange lys kan også betyde, at Sonos-produktet er overophedet. Sluk for dit Sonos-produkt, og lad det køle ned, før du forsøger at tænde det igen. Hvis lyset fortsætter med at være konstant orange, så kontakt Sonos Support.

Blinkende orange

Under opsætning blinker statuslyset orange, mens Sonos-produktet opretter en forbindelse.

Statuslyset kan blinke orange hurtigt, når du trykker på Play/Pause-knappen på et Sonos-produkt. Det betyder, at der ikke er noget i afspilningskøen, eller at intet blev afspillet for nylig. Hvis det sker, kan du bruge Sonos-appen til at starte en afspilning i stedet for.

Blinkende rødt

Et nyt (eller nulstillet) Sonos-produkt viser et blinkende rødt lys, hvis det ikke er blevet konfigureret, inden for 30 minutter efter det blev tændt. Du kan rydde denne tilstand ved genstarte dit Sonos-produkt.

Konstant blåt

Det bærbare Sonos-produkt er blevet forbundet med en enhed i Bluetooth-tilstand. Bemærk, at lyset forbliver konstant blåt, hvis Sonos-produktet mister forbindelsen til enheden.

Blinkende mønster med rødt, hvidt, orange og grønt.

Sonos er i en tilstand med diagnosticering af hardware. Du kan rydde denne tilstand ved at trykke på produktets Join-knap. Hvis dit produkt ikke har en Join-knap, kan du i stedet trykke på Play/Pause- eller Mute-knappen.

Mikrofonlys

Sonos-produkter med mikrofoner har en hvid mikrofonlysdiode, der viser, om mikrofonen er slået til eller fra.

Intet lys

Mikrofonen på Sonos-produktet er slået fra. Stemmeassistenter og automatisk Trueplay™ er ikke tilgængelige.

Konstant hvidt

Mikrofonen er slået til.

Lys for stemmetjenester

På Sonos-produkter med en stemmetjenesteknap kan du slå eventuelle ekstra stemmetjenester til eller fra. Lyset over stemmetjenesteknapperne angiver, om stemmetjenester er slået til eller fra.

Intet lys

Stemmetjenester er slået fra, eller der er ikke føjet stemmetjenester til dette Sonos-produkt.

Konstant hvidt

Stemmetjenester er slået til, og du kan bruge din stemme til at betjene Sonos med dette produkt.

Batterilys

Bærbare Sonos-produkter har et batterilys, der viser status for opladning og batteriniveau.

Konstant orange

Det bærbare Sonos-produkt oplades. Lyset vises i ti sekunder, efter det bærbare Sonos-produkt er blevet sluttet til en strømkilde. Produktet fortsætter med at oplade, selvom lyset slukker.

Blinkende orange

Det bærbare Sonos-produkt har lavt batteriniveau:

• Move, Roam og Roam SL: Batteriniveauet er under 15%
  • Move 2: Batteriniveauet er under 6%.

Blinkende rødt

Der er en fejltilstand på det bærbare Sonos-produkt. Hvis du ser et blinkende rødt batterilys, skal du kontakte Sonos Support.

Roam-lampe for trådløs opladning

Blinkende rødt

Den trådløse oplader til Roam viser et blinkende rødt lys, når der er en fejltilstand. Hvis du ser et blinkende rødt lys på din trådløse oplader, skal du kontakte Sonos Support.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.