Skab et stereopar

Sonos-højttalere af samme model kan knyttes sammen som et enkelt rum i Sonos-appen, så der opnås en bredere stereooplevelse. Denne artikel viser dig, hvordan du opretter et stereopar med dine højttalere.

Før du går i gang

• Kun Sonos-højttalere af samme model kan stereoparres.

1. Åbn Sonos-appen til iOS og Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Under Produkter skal du trykke på en af de højttalere, du vil bruge i dit stereopar.
  4. Tryk på Konfigurer stereopar (eller Opret stereopar, hvis du bruger Sonos S1 Controlleren), og følg vejledningen i appen.

For trin til at fjerne parringen kan du se vores artikel om at separere et stereopar.

Højttalere, der understøtter stereoparring

• Five
  • Move
  • One (alle generationer inklusive One SL kan parres med hinanden)
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (gen 1)
  • Play:5 (gen 2)
  • Roam (inklusive Roam SL)
  • SYMFONISK trådløs boghyldehøjttaler (Gen 1) og (Gen 2)
  • SYMFONISK bordlampe med trådløs højttaler
  • SYMFONISK billedramme med trådløs højttaler
  • SYMFONISK højttalerlampefod med WiFi1
  • SYMFONISK gulvlampe med wi-fi-højttaler1

1SYMFONISK højttalerlampefoden og SYMFONISK gulvlampen er relaterede modeller, der kan bruges sammen i et stereopar.