Føj et nyt produkt til et eksisterende Sonos-system

• Mobilenhed påkrævet

I denne artikel kan du se, hvordan du føjer et nyt produkt til dit Sonos-system. Du kan føje op til 32 produkter til et enkelt system.

Inden du går i gang

1. Åbn Sonos-appen på din iOS- eller Android-enhed.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  3. Følg vejledningen på skærmen for at føje dette produkt til dit Sonos-system.

Hvis du bliver bedt om at logge ind, før du tilføjer dit produkt, og ikke længere har adgang til din e-mail, kan du se vores artikel Sådan ændrer du din Sonos-kontos e-mailadresse.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.