Skab et stereopar

Sonos-højttalere af samme model kan knyttes sammen som et enkelt rum i Sonos-appen, så der opnås en bredere stereooplevelse. Denne artikel viser dig, hvordan du opretter et stereopar med dine højttalere.

Før du går i gang

• Kun Sonos-højttalere af samme model kan stereoparres.
  • Første gang, du konfigurerer to Sonos-højttalere af samme model, får du vist muligheden for at oprette et stereopar. I andre tilfælde kan du følge nedenstående trin for at kombinere to produkter, der allerede er føjet til dit system.
  • For oplysninger om placering af dine stereoparrede højttalere kan du se vores artikel om at vælge en placering til dine Sonos-højttalere.
  1. Åbn Sonos-appen til iOS og Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System.
  3. Under Produkter skal du trykke på en af de højttalere, du vil bruge i dit stereopar.
  4. Tryk på Konfigurer stereopar (eller Opret stereopar, hvis du bruger Sonos S1 Controlleren), og følg vejledningen i appen.

For trin til at fjerne parringen kan du se vores artikel om at separere et stereopar.

Højttalere, der understøtter stereoparring

• Era 100
  • Era 300
  • Five
  • Move
  • Move 2
  • One (Gen 1)
  • One (Gen 2)
  • One SL
  • Play:1
  • Play:3
  • Play:5 (Gen 1)
  • Play:5 (Gen 2)
  • Roam
  • Roam SL
  • SYMFONISK Billedramme
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 1)
  • SYMFONISK Boghylde (Gen 2)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 1)
  • SYMFONISK Bordlampe (Gen 2)1
  • SYMFONISK Gulvlampe1

1SYMFONISK gulvlampen og SYMFONISK bordlampen (Gen 2) er relaterede modeller, der kan bruges sammen i et stereopar.