Redigering af køen

Du kan redigere din musikkø i Sonos-appen for at ændre sangrækkefølgen, fjerne sange eller rydde køen helt.

iOS eller Android

Fra skærmen Afspiller nu skal du trykke på knappen øverst til højre og derefter trykke på knappen Rediger i bunden af skærmen.

Ændring af sangrækkefølgen

Hold ikonet til højre for en sang nede, og træk sangen op eller ned i listen.

Fjernelse af en sang

Tryk på ikonet til venstre for sangen, og tryk derefter på Slet.

Rydning af en kø

Tryk på knappen Ryd nederst til venstre på skærmen. Hvis du afspiller musik, når køen ryddes, stopper den.

Når du er færdig med at redigere, skal du trykke på Udført.

macOS eller Windows

Køen vises under Afspiller nu-sektionen midt i vinduet.

Ændring af sangrækkefølgen

Hold en sang nede, og træk den så op eller ned i listen.

Fjernelse af en sang

Højreklik på sangen, eller klik på knappen ▼ Flere oplysninger, og vælg derefter Fjern sang.

Rydning af en kø

Klik på knappen Ryd kø nederst i vinduet. Hvis du afspiller musik, når køen ryddes, stopper den.