Fejl 1001 og 1002, når du bruger musikbiblioteket

Sonos-appen kan vise Fejl 1001 eller Fejl 1002, når dit Sonos-system har problemer med at oprette forbindelse til musikbiblioteket på din computer eller dit NAS-drev. Disse fejl forekommer typisk, når computeren eller NAS-drevet enten er offline eller har problemer med at opretholde en stabil netværksforbindelse.

Hvis du ser Fejl 1001 og 1002, når du bruger musikbiblioteket:

• Tjek din computer eller dit NAS-drev for at sikre, at enheden er tændt og i aktiv tilstand.

• Hvis dit musikbibliotek er lagret på en computer, som er tilsluttet WiFi, så sørg for, at den har en god trådløs forbindelse til routeren.

• En firewall kan forhindre Sonos i at oprette en ordentlig forbindelse til computeren. Hvis der er installeret en firewall på din computer, skal du sørge for, at den er konfigureret til Sonos, ved at følge disse trin.

Du kan finde flere oplysninger i vores artikel om fejlfinding af problemer med musikbiblioteket.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.