Fejl 1001 under opdatering af Sonos

Fejl 1001 forekommer, når der ikke kan oprettes forbindelse til et af dine Sonos-produkter, når en opdatering påbegyndes. Nedenfor kan du se, hvordan du tit kan rette fejlen.

Kontrollér, om der mangler rum

Inden du prøver at opdatere igen, så tjek fanen System (fanen Rum i Sonos S1-appen) for at se, om der mangler nogen rum. Manglende rum er et tegn på, at der er forbindelsesproblemer med dine Sonos-produkter. Se i vores artikel om manglende produkter i Sonos-appen, hvordan du kan prøve at genoprette forbindelsen til disse rum, og prøv så at opdatere igen.

Flyt enheden tættere på din WiFi-router

Hvis det er muligt, så flyt enheden med Sonos-appen tættere på routeren, og prøv så at opdatere igen.

Genstart dine Sonos-produkter

Genstart alle dine Sonos-produkter. Når du har genstartet alle dine Sonos-produkter, så se efter, at de alle vises i Sonos-appen, og forsøg så at opdatere igen.