Produkter mangler i Sonos S1 Controller-appen

Denne artikel hjælper dig med at bringe et Sonos-produkt, der er forsvundet fra din Sonos S1 Controller-app, tilbage. Trinnene herunder gælder for et Sonos-system, der stadig fungerer, men som mangler et eller flere produkter i listen Rum.

Hvis du slet ikke kan bruge dit Sonos-system, og din app viser fejlmeddelelsen "Kan ikke oprette forbindelse til Sonos", skal du læse vores artikel Kan ikke oprette forbindelse til Sonos.

Hurtige løsninger på, at et Sonos-produkt mangler

Sådan bruger du "Find manglende produkter" under fanen Indstillinger

Sonos S1-appen til iOS og Android kan hjælpe dig med at tilslutte et manglende produkt igen. Fra fanen  Indstillinger skal du gå til Support >  Find manglende produkter og følge trinnene på skærmen.

Kontrollér, at der er sat strøm til det manglende produkt

Dit Sonos-produkt er muligvis forsvundet fra din liste over Rum, hvis det ikke får strøm. Sørg for, at produktets netledning er tilsluttet korrekt, og at stikkontakten fungerer.

Du kan kontrollere, om et Sonos-produkt er tændt og reagerer, ved at trykke på knappen Play/Pause og se, om statuslampen reagerer.

Genstart det manglende produkt

Fjern strømkablet fra Sonos-produktet, vent fem sekunder, og tilslut så kablet igen. Det hvide statuslys blinker, mens produktet tændes. Når produktet har gennemført sin opstart, skal du tjekke Sonos-appen for at se, om det er kommet tilbage.

Hvis produktet viser et blinkende grønt lys efter at være blevet tændt, skal du føje det til dit system igen.

Genstart din router

Tag stikket til din router ud af stikkontakten, vent ti sekunder, og sæt stikket i stikkontakten igen. Din router kan være flere minutter om at komme online igen. Når dit netværk er tilbage, så tjek din Sonos-app for at se, om dit produkt er dukket op igen.

Sådan forhindrer du Sonos-produkter i at forsvinde

Flyt Sonos-produktet tættere på routeren

Hvis dit Sonos-produkt er langt fra routeren, kan det have svært ved at holde forbindelsen til dit trådløse netværk. Prøv at flytte produktet tættere på routeren for at forhindre fremtidige udfald. Hvis dit Sonos-system er i en kabelbaseret opsætning, kan du flytte produktet tættere på det nærmeste Sonos-produkt i stedet.

Ryd al trådløs interferens

Trådløs interferens kan medvirke til problemer såsom Sonos-produkter, der forsvinder fra appen.

Du kan se vores artikel om reduktion af trådløs interferens for at lære, hvordan du ændrer trådløse kanaler og flytter Sonos væk fra bestemte elektroniske enheder for at undgå interferens.