Fejl 1009 under opdatering af Sonos

Fejl 1009 forekommer, når dine Sonos-produkter ikke kunne genoprette forbindelsen til dit netværk efter en opdatering. Nedenfor kan du se, hvordan du tit kan rette fejlen.

Tjek statuslamperne på dine Sonos-produkter

Hvis lampen på dit Sonos-produkt lyser konstant eller blinker hvidt, så følg de resterende trin nedenfor. Hvis du bemærker, at statuslamperne gør noget andet, så se vores artikel om Sonos LED-lamper for flere oplysninger.

Genstart dine Sonos-produkter

Genstart alle dine Sonos-produkter. Når du har genstartet alle dine Sonos-produkter, så se efter, at de alle vises i Sonos-appen, og forsøg så at opdatere igen.

Flyt enheden tættere på din WiFi-router

Hvis det er muligt, så flyt enheden med Sonos-appen tættere på routeren, og prøv så at opdatere igen.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.