Fejl 501 under opdatering af Sonos

Fejl 501 skyldes ofte, at Sonos Bridge har problemer med at gennemføre en opdatering.

Hvis du har en Sonos Bridge i dit system, så genstart den ved at trække stikket ud af stikkontakten i 10 sekunder og derefter sætte det i igen. Vent på, at Bridge genopretter forbindelsen til dit system (LED-statuslampen holder op med at blinke), og prøv så at opdatere igen.

Det er ikke sikkert, at dit Sonos-system har brug for Bridge for at virke på dit netværk. Når opdateringen er gennemført, så se vores artikel om fjernelse af Bridge for at få oplysninger om, hvordan dit Sonos-system kan oprette forbindelse til din router uden at bruge en Bridge.