Lær din Sonos Roam at kende

Få mere at vide om Sonos Roams vigtigste funktioner såsom afspilningsknapper, Bluetoothparring, gruppering og opladning.

Bluetooth

For at parre en enhed skal du holde tænd/sluk-knappen nede i ca. to sekunder, indtil du hører den anden tone.

Blinker blåt: Klar til at parre
Konstant blåt: Tilsluttet enhed

Afspilningsknapper

Tryk for at afspille lyd eller sætte på pause.

Tryk på + eller – for små justeringer af lydstyrken. Hold nede for at ændre lydstyrken hurtigt.

Tryk to gange på Play/Pause for at gå til næste nummer.

Tryk tre gange på Play/Pause for at gå til forrige nummer.

Stemme

Føj en stemmeassistent til Roam, så du kan styre dit Sonos-system med stemmen. Se vores artikel om at tilføje en stemmeassistent for flere oplysninger.

Automatisk Trueplay™

Når automatisk Trueplay og mikrofonen er slået til, justerer Roam automatisk sin lyd til omgivelserne. Få mere at vide i vores artikel om automatisk Trueplay.

Gruppering og swap af lyd

Du kan gruppere med det nærmeste Sonos-produkt ved at holde Play/Pause-knappen nede, indtil du hører den anden tone.

Du kan swappe lyd med den nærmeste Sonos-højttaler ved at holde Play/Pause-knappen nede, indtil du hører den tredje tone.

Batteri og opladning

Tryk på tænd/sluk-knappen én gang for at gå i dvale. Væk Roam op ved at trykke på en vilkårlig knap.

Hold tænd/sluk-knappen nede i fem sekunder for at slukke. Tryk én gang for at tænde for Roam igen.

Batterilyset blinker orange ved lavt batteriniveau. Få mere at vide om at oplade Roam.

Brug det medfølgende USB-C-kabel til at slutte Roam til en kompatibel oplader. Du kan også oplade Roam med den trådløse Sonos-oplader eller en trådløs Qi-certificeret oplader.