Parring af Sonos Roam med Bluetooth

Denne artikel beskriver, hvordan dine enheder parres med, kobles fra og gentilsluttes Roam via Bluetooth.

Inden du går i gang

• Sørg for, at Roam er tændt og i aktiv tilstand, inden du følger nedenstående trin.

• To Roam-højttalere kombineret i et stereopar kan afspille Bluetooth-lyd, når de er tilsluttet WiFi. Det er ikke muligt at oprette et stereopar uden for et WiFi-netværk.

Parring af enhed med Roam

Følg disse trin for at parre en enhed med Roam via Bluetooth:

1. Hold tænd/sluk-knappen på bagsiden af Roam nede i to sekunder, og slip så. Nu hører du tonen for parring, og statuslyset på forsiden begynder at blinke blåt.
  2. I din enheds Bluetooth-indstillinger skal du vælge Roam fra listen over enheder.
  3. Når højttaleren er parret, hører du endnu en tone, og statuslyset skifter til konstant blåt.

Parring af en anden enhed med Roam

Når du har parret Roam med en enhed, kan du følge nedenstående trin for at parre den med en anden enhed.

1. Hold tænd/sluk-knappen på bagsiden af Roam nede i to sekunder, og slip så. Roam vil forsøge at oprette forbindelse til en tidligere parret enhed.
    • Hvis Roam opretter forbindelse til en tidligere parret enhed, vil status-LED'en lyse konstant blåt. Hold tænd/sluk-knappen nede igen i to sekunder, og slip så. Dette sætter Roam i parringstilstand, så du kan tilføje en anden enhed.
    • Hvis Roam ikke kan finde en tidligere parret enhed i nærheden, går den automatisk i parringstilstand, og status-LED'en begynder at blinke blåt.
  2. Når Roam viser et blinkende blåt statuslys, skal du gå til din enheds Bluetooth-indstillinger og vælge Roam på enhedslisten.
  3. Når højttaleren er parret, hører du endnu en tone, og status-LED'en skifter til konstant blåt.

Afbryd din enheds forbindelse til Roam

Følg disse trin for at afbryde din Bluetooth-enheds forbindelse til Roam.

Fra din Bluetooth-enhed:

1. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger.
  2. Vælg Roam, og tryk eller klik på Afbryd.

Fra Roam:

Roam afbryder forbindelsen til din Bluetooth-enhed, når Roam går i dvale eller slukkes. Når Roam aktiveres eller tændes igen, vil den være i WiFi-tilstand.

Roam har en indstilling for automatisk afbrydelse ved inaktivitet, der afbryder Roams forbindelse til en Bluetooth-enhed efter 30 minutters inaktivitet. Denne indstilling er som standard slået fra men kan slås til under fanen Indstillinger under System > Roam > Bluetooth > Automatisk afbrydelse ved inaktivitet.

Genetabler Bluetooth-forbindelse på Roam

Følg disse trin for at genetablere Roams forbindelse til en tidligere parret enhed:

Fra din Bluetooth-enhed:

1. Gå til din enheds Bluetooth-indstillinger.
  2. Vælg Roam fra listen over tidligere tilsluttede enheder for at genoprette forbindelsen til din parrede enhed.

Fra Roam:

1. Hold knappen på bagsiden af Roam nede i to sekunder, og slip så.
  2. Statuslyset bliver konstant blåt, og du hører endnu en tone, der bekræfter, at Roam har genoprettet forbindelsen til din Bluetooth-enhed.

Du kan indstille Roam til automatisk at forbinde sig til den seneste Bluetooth-enhed. Denne indstilling er som standard slået fra, men kan slås til under fanen  Indstillinger under System > Roam > Bluetooth > Opret altid forbindelse automatisk.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.