Gruppering af rum og fjernelse af rum fra grupper

Du kan gruppere to eller flere produkter, så de afspiller det samme indhold synkront. Denne artikel viser dig, hvordan du grupperer rum, fjerner rum fra grupper og ændrer lydstyrken for individuelle produkter i en gruppe.

Sådan bruger du knapper eller touchbetjening

Du kan trykke og holde på Play/Pause-knappen på et hvilket som helst Sonos-produkt for at gruppere det med et andet rum (eller en gruppe af rum), der aktuelt afspiller lyd. Du kan trykke på den samme knap og holde den nede for at fjerne et produkt fra en gruppe.

Sådan bruger du Sonos-appen

Gruppering af rum og fjernelse af rum fra grupper

Du kan vælge, hvilke rum der grupperes, via menuen Gruppering i appen.

• iOS eller Android: Vælg ikonet Gruppering på Afspiller nu-bjælken nederst på skærmen.
  • Webapp: Vælg ikonet Gruppering ud for et rum på listen i højre side af vinduet.

I menuen Gruppering kan du markere eller fjerne markeringen af rum for at føje dem til eller fjerne dem fra gruppen. Du kan også vælge fra din liste over gemte grupper øverst på listen. Vælg Anvend for at gemme dine ændringer.

Ændring af lydstyrken for grupperede rum

Når to eller flere rum er i samme gruppe, kan du bruge Sonos-appen til at justere lydstyrken for hele gruppen eller for hvert enkelt rum i gruppen.

Hvis du vil se volumenkontrollerne for alle grupperede rum, så vælg eller juster lydstyrkeskyderen i Sonos-appen.

• På iOS eller Android er lydstyrkeskyderen i Afspiller nu-bjælken nederst på skærmen.
  • I webappen er lydstyrkeskyderen nederst til højre i vinduet.

Du kan også indstille lydstyrken for individuelle rum i menuen Gruppering, før du anvender eventuelle ændringer.

Sådan bruger du Sonos S1 Controller-appen

På S1-systemer kan du gruppere rum og ændre gruppelydstyrken med S1 Controller-apperne til iOS, Android, macOS eller Windows.

Gruppering af rum og fjernelse af rum fra grupper

• iOS eller Android: Fra fanen Rum vælger du knappen Gruppér. Markér eller fjern markeringen af rum for at føje dem til eller fjerne dem fra gruppen.
  • macOS eller Windows: I ruden Rum i venstre side af appen vælger du knappen Gruppér ud for det valgte rum. Markér eller fjern markeringen af rum for at føje dem til eller fjerne dem fra gruppen.

Ændring af lydstyrken for grupperede rum

Hvis du vil se volumenkontrollerne for alle grupperede rum, så vælg eller juster lydstyrkeskyderen i Sonos S1 Controller-appen.

• På iOS eller Android er lydstyrkeskyderen på skærmen Afspiller nu.
  • På macOS eller Windows er lydstyrkeskyderen øverst til venstre i appen.