Sådan lytter du til Dolby Atmos Music på Sonos

Nogle streamingtjenester tilbyder Dolby Atmos Music-indhold, som kan afspilles på dit Sonos-system. Hvis du abonnerer på en understøttet musiktjeneste, kan du bruge Sonos-appen til at afspille Dolby Atmos Music til et hvilket som helst Sonos-produkt, der understøtter rumlig lyd.

Hvis du vil afspille Dolby Atmos Music, skal dit Sonos-produkt være tilsluttet dit WiFi-netværk, og den understøttede musiktjeneste skal være føjet til dit Sonos-system.

Når der afspilles Dolby Atmos Music fra en musiktjeneste, viser Sonos-appen et Dolby Atmos-symbol på skærmen Afspiller nu.

Musiktjenester, der tilbyder Dolby Atmos Music på Sonos

Sonos-produkter, der understøtter rumlig lyd

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 300

Slå Dolby Atmos Music-afspilning til eller fra

Du kan slå Dolby Atmos Music-afspilning til eller fra ved at ændre indstillingerne for rumlig musik i Sonos-appen. Denne indstilling er som standard slået til.

1. Gå til fanen Indstillinger i Sonos-appen til iOS eller Android, og tryk på System.
  2. Vælg dit Atmos-understøttede produkt på listen.
  3. Rul ned til afsnittet Lyd, og slå indstillingen for Rumlig musik til eller fra.

Denne indstilling træder i kraft, når afspilningen af næste nummer begynder.

Yderligere oplysninger

• Hvis du grupperer et produkt, der ikke understøtter Atmos, mens du afspiller Dolby Atmos Music, skifter gruppens afspilning til stereo. Når du fjerner det produkt, der ikke understøtter Atmos, fra gruppen, skifter lyden tilbage til Dolby Atmos Music, når afspilningen af det næste Atmos-nummer begynder.