Lyt til musik med rumlig lyd på Sonos-højttalere

Nogle indholdstjenester tilbyder musik, der afspilles i rumlige lydformater som Dolby Atmos. Hvis du abonnerer på en af disse tjenester, kan du afspille musik med rumlig lyd på understøttede Sonos-højttalere.

For at afspille musik med rumlig lyd skal din Sonos-højttaler være tilsluttet dit WiFi-netværk, og den understøttede indholdstjeneste skal væretilføjet til dit Sonos-system.

Når du afspiller musik med rumlig lyd fra en indholdstjeneste, vil Sonos-appen vise et Dolby Atmos-mærke på skærmen Nu afspilles.

Sonos Ace kan også afspille musik med rumlig lyd fra understøttede tjenester på din iOS- eller Android-enhed. Få mere at vide i vores artikel om musik med rumlig lyd på Sonos Ace.

Indholdstjenester, der tilbyder musik med rumlig lyd på Sonos

Sonos-højttalere, der understøtter rumlig lyd

• Arc
  • Arc SL
  • Beam (Gen 2)
  • Era 300

Deaktiver eller aktiver rumlig lyd til musik

Du kan slå afspilning af musik med rumlig lyd til eller fra ved at ændre indstillingen Rumlig musik i din Sonos-app. Denne indstilling er aktiveret som standard.

1. I Sonos-appen til iOS eller Android skal du gå til Indstillinger-menuen.
  2. Under Dit system skal du vælge dit produkt, der understøtter rumlig lyd, fra listen.
  3. Rul ned til afsnittet Lyd og slå Rumlig musik

Denne indstilling træder i kraft, når det næste nummer begynder at spille.

Yderligere detaljer

• Når du afspiller musik med rumlig lyd, vil oprettelse af en gruppe med et Sonos-produkt, der ikke understøtter rumlig lyd, skifte gruppens lydafspilning til stereo. Når produktet fjernes fra gruppen, vil lyden vende tilbage til rumlig lyd, når det næste nummer med rumlig lyd begynder at spille.