Lyt til podcasts på Sonos

I denne artikel kan du se, hvordan du kan lytte til podcasts på Sonos. Du kan streame podcasts til Sonos direkte fra din enhed ved hjælp af AirPlay, Bluetooth eller direkte styring i en understøttet app. Du kan også bruge Sonos-appen til at søge efter podcasts ved hjælp af en understøttet tjeneste.

Stream podcasts via Bluetooth, Apple AirPlay eller direkte styring

Med disse metoder kan du streame podcasts direkte fra din enheds podcast-app.

Bluetooth

Sonos-produkter, der understøtter Bluetooth, giver dig mulighed for at afspille lyd fra din Bluetooth-aktiverede enhed. Ved at parre din Bluetooth-aktiverede enhed med Sonos får du mulighed for at afspille podcasts via din podcast-app.

AirPlay

Hvis du har en understøttet iOS- eller macOS-enhed, kan du streame enhver lyd fra den enhed direkte til Sonos via AirPlay – også lyd fra din podcast-app. Du kan få mere at vide i vores artikel om at bruge AirPlay på Sonos.

Direkte styring

Tjenester som Spotify og iHeartRadio understøtter direkte styring. Med direkte styring kan du afspille en podcast i den pågældende tjenestes app og derefter caste den direkte til Sonos. På siden Tjenester kan du finde tjenester, der tilbyder podcasts og understøtter direkte styring til Sonos.

Stream podcasts fra Sonos-appen

Med visse tjenester kan du browse, søge og afspille podcasts fra Sonos-appen. Ikke alle tjenester med podcasts har deres podcastkataloger tilgængelige i Sonos-appen til browsing eller søgning. Hvis du ikke kan finde den podcast, du leder efter, i Sonos-appen, anbefaler vi dig at bruge direkte styring eller AirPlay.

Browse

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på fanen  Browse.
  3. Tryk på den ønskede tjeneste for at browse dens indhold.

Søg

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på fanen  Søg.
  3. Tryk på filteret Podcasts og programmer foroven.
  4. Søg efter en podcast.

Stream downloadede podcasts til Sonos

Podcasts gemt på en computer

Hvis du har podcasts downloadet på en computer med macOS eller Windows, kan du afspille dem på Sonos ved at føje dem til et Sonos musikbibliotek.