Brug Bluetooth på Sonos

Sonos-produkter, der understøtter Bluetooth, giver dig mulighed for at afspille lyd fra din Bluetooth-aktiverede enhed. For at parre med en Bluetooth-enhed skal du først sætte dit Sonos-produkt i Bluetooth-opdagelsestilstand.

Vælg et af dine produkter nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du forbinder Sonos med din Bluetooth-enhed.


Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.