Brug Bluetooth på Sonos

Bærbare Sonos-produkter kan oprette forbindelse til dine enheder via Bluetooth. For at parre med en Bluetooth-enhed skal du først sætte dit Sonos-produkt i Bluetooth-opdagelsestilstand.

Vælg et af dine produkter nedenfor for at få oplysninger om, hvordan du forbinder Sonos med din Bluetooth-enhed.


Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.