Manglende albumkunst i Sonos-appens musikbibliotek

Hvis du ikke kan se albumkunst i Sonos-appen, men det kan ses i iTunes eller andre applikationer, er billedet sandsynligvist ikke indlejret i lydfilerne. Denne artikel viser dig, hvordan du indlejrer albumkunst i lydfiler ved hjælp af iTunes til macOS eller Windows.

Hvis du bruger macOS 10.15 eller nyere, kan du følge de samme trin i musikappen i stedet for i iTunes.

Tilføje albumkunst ved hjælp af iTunes eller musikappen

1. Find og download det manglende albumcoverbillede fra internettet. Gem billedet som en JPG-, BMP-, GIF- eller PNG-fil.
  2. Åbn iTunes eller musik-appen.
  3. Find de sange, der mangler albumcover, og markér dem i listen.
  4. Højreklik på en af de valgte sange, og vælg Se info.
  5. Vælg fanen Albumcover, og klik på Tilføj albumcover.
  6. Naviger til det sted, hvor du har gemt billedet, og klik på Åbn. Nu vises albumcoveret under fanen Albumcover.
  7. Klik på OK for at anvende dine ændringer. Nu er albumcoveret indlejret i musikfilerne.
  8. Opdater musikindekset i din Sonos-app for at anvende disse ændringer. Nu burde albumcoveret blive vist i Sonos-appen.

Krav til albumkunst:

• Billeder, der indlejres i musikfilerne, skal være i et af de følgende formater: JPG, BMP, GIF eller PNG.
  • Den maksimale opløsning for indlejrede billeder er 1024 x 1024.
  • iOS-enheder understøtter albumkunst med en størrelse op til 320 kb uden begrænsninger i opløsning.
  • Hvis albumkunst gemmes i albummappen i stedet for at blive indlejret i filerne, skal det være i JPG- eller GIF-format med navnet mappe.xxx (f.eks. mappe.jpg eller mappe.gif). Hvert album bør have sin egen mappe, der indeholder en enkelt billedfil.