Kompatibilitet med Motorola NVG589

Denne router har et kendt problem, der forhindrer den i at fungere med Sonos. Løsningerne nedenfor vil sikre, at denne router vil fungere med Sonos.

Problem

Hvis du tilslutter mere end ét Sonos-produkt til denne router med et ethernetkabel resulterer det i en sendestorm, hvilket forårsager, at alle enheder mister netværksforbindelsen.

Løsning

Mulighed 1:

• Tilslut kun ét Sonos-produkt til routeren med kabel.

Mulighed 2:

• Konfigurer din Sonos i en trådløs opsætning, uden at nogen Sonos-produkter er kabelforbundet til routeren.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.