Musikbibliotekfejl, når jeg bruger WD MyCloud NAS med Sonos S1

Denne artikel viser dig, hvordan du konfigurerer MyCloud, sådan at dit Sonos S1-system kan bruge dit WD MyCloud NAS-drev som Sonos-musikbibliotek. WD MyCloud NAS-drev, der bruger MyCloud OS 5, har som standard SMBv1 og NTLMv1 slået fra. Disse protokoller er nødvendige for at bruge et NAS-drev med et Sonos-system med S1-software.

Problem

• Du får en fejlmeddelelse, når du konfigurerer et Sonos S1-musikbibliotek, der ligger på et WD MyCloud NAS-drev.
  • Du får en fejlmeddelelse, når du afspiller fra et eksisterende Sonos S1-musikbibliotek, der ligger på et WD MyCloud NAS-drev.

Påvirkede modeller

• MyCloud PR2100
  • MyCloud PR4100
  • MyCloud EX4100
  • MyCloud EX2 Ultra
  • MyCloud Mirror Gen2

Løsning

1. Log ind på WD MyCloud-webbrugerfladen.
  2. Sørg for, at dit NAS-drev er opdateret til den nyeste version af MyCloud OS 5.
  3. Gå til Indstillinger > Netværk > Windows-tjenester.
  4. Indstil SMB-protokol til SMB 1, SMB 2, SMB 3.
  5. Indstil NT LAN Manager til NTLMv1 og NTLMv2.

Der er kendte sikkerhedsrisici ved brug af SMBv1 til fildeling. Du kan, helt efter eget valg og på egen risiko, vælge at bruge SMBv1. Bemærk, at hvis du bruger SMBv1, kan det betyde, at data på dit NAS-drev bliver sårbare over for uautoriseret adgang. Husk at følgende alle relevante sikkerhedsanbefalinger, hvis/når du bruger SMBv1.

Hvis du har brug for hjælp til at logge ind på MyCloud-webbrugerfladen, kan du få mere at vide på MyClouds hjælpeside.