Fejl med andre enheder fundet på netværk, når produkter fjernes

Denne artikel hjælper med at rette fejlen andre enheder fundet på netværk, når værktøjet til produktfjernelse bruges. Fejlen opstår, når Sonos registrerer, at der er flere enheder forbundet via ethernet til et Sonos-produkt, du fjerner fra systemet. Disse enheder afhænger af dette Sonos-produkt for at have netværksforbindelse, og hvis du fjerner det fra systemet, kobles de andre enheder fra netværket.

1) Identificer enheder, der bruger Sonos til deres netværksforbindelse

Søg efter enheder, der er forbundet via kabel til et af de Sonos-produkter, du fjerner fra systemet. Dette kan omfatte flere Sonos-produkter, der er indbyrdes forbundet i en kæde, eller en tredjepartsenhed (f.eks. TV, computer og spillekonsol), som er forbundet via kabel til et af dine Sonos-produkter.

2) Forbind disse enheder med dit netværk igen

Kobl disse enheder fra det Sonos-produkt, du tidligere identificerede, og forbind dem med dit netværk igen uden at bruge et Sonos-produkt til dette. Almindelige alternativer er:

• En ethernetswitch
  • Direkte til din router
  • Trådløst (via WiFi)

Tryk på Fortsæt, når disse enheder er koblet fra dit Sonos-produkt og forbundet til netværket igen. Du kan fortsætte uden at justere dit systems konfiguration, men du kan få forbindelsesproblemer, efter du har fjernet de pågældende produkter fra dit system.