Brug af værktøjet til fjernelse af produktet i Sonos S1 Controller-appen

Hvis du gerne vil opdatere dit S1 Sonos-system til den nyeste Sonos-softwareversion, skal du først fjerne alle produkter fra dit system, der er kun kompatible med S1. Dette kan gøres ved at bruge værktøjet til fjernelse af produkter i S1 Controller-appen.

Værktøjet til fjernelse af produkter vil nulstille disse produkter til fabriksindstillinger og slette alle brugerdata, herunder favoritter, afspilningslister, musiktjenestekonti og indstillinger.

Du kan stadig bruge de Sonos-produkter, du har fjernet, men de skal opsættes igen separat ved hjælp af Sonos S1 Controller-appen efter opdatering. Du kan lære, hvordan du gør dette i vores artikel om opsætning af et separat Sonos S1-system.

Fjern produkter ved hjælp af fjernelsesværktøjet

1. Åbn Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android.
  2. Fra Indstillinger-fanen, vælg System.
  3. Vælg Systemværktøjer, derefter vælg Fjern produkter.
  4. Følg trinnene på skærmen for at vælge og fjerne dine inkompatible produkter.

Hvis Fjern produkter er nedtonet eller mangler, kan du fjerne produkter, der kun er kompatible med S1 ved at nulstille dem til fabriksindstillingerne. Du kan tjekke, hvilke produkter der kun er kompatible med S1 i vores artikel om Sonos-produktkompatibilitet.