Afspil line-in på din Sonos Amp

Denne artikel guider dig igennem opsætning af line-in på din Sonos Amp. De følgende trin gælder også for Connect:Amp. Line-in giver dig mulighed for at tilslutte en enhed, der har en lydudgang (såsom en CD-afspiller og pladespiller), så den kan afspilles på dit Sonos-system. Bemærk, at line-in er deaktiveret, når Amp eller Connect:Amp bruges til at drive surroundhøjttalere i en Sonos-hjemmebiograf.

Før du går i gang

• Sørg for, at din Amp er tilføjet dit Sonos-system.
  • Sørg for, at du har det rette kabel. Hvis lydkilden, du vil afspille fra, har en 3,5-mm-udgang (⅛"), skal du bruge en 3,5-mm-til-RCA-adapterkabel (medfølger ikke). Hvis kilden, såsom en CD-afspiller, har en RCA-udgang, skal du bruge et RCA-kabel (medfølger ikke).
  • Kontroller, om din kildeenhed skal bruge en forforstærker. For eksempel har nogle pladespillere ikke en indbygget phono-forforstærker. I så fald er du nødt til at slutte din pladespiller til en ekstern forforstærker, inden du slutter forforstærkeren til Sonos.

RCA

RCA til 3,5 mm (⅛")

Tilslut lydkabel

1. Stik kablets RCA-ende i de tilsvarende røde og hvide indgange mærket IN på bagsiden af din Amp.
  2. Afhængigt af din kildeenheds udgang skal du stikke kablets RCA-ende eller 3,5-mm-ende (⅛") i din kildeenheds eller forforstærkers tilsvarende udgang.

Start afspilning

1. Begynd at afspille noget fra din kildeenhed.
  2. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  3. Fra fanen Browse skal du trykke på Line-in.
  4. Tryk på kildeenheden for at begynde at afspille via Sonos.

Du kan også aktivere Autoplay på Sonos Amp for automatisk at afspille fra kilden tilsluttet line-in, når Sonos registrerer et signal. Se vores artikel Brug af line-in på Sonos for mere information om indstillinger for line-in.