Sæt Sonos Move eller Move 2 i dvaletilstand

Du kan sætte Sonos Move eller Move 2 i dvaletilstand for at spare på batteriet og slå touchbetjeningen fra, når højttaleren ikke står på sin opladningsbase.

Hvis Move eller Move 2 ikke står på opladningsbasen og ikke bruges, går den automatisk i dvaletilstand efter 30 minutter. For manuelt at sætte dit Move-produkt i dvaletilstand skal du bare trykke på og slippe tænd/sluk-knappen på bagsiden. Du vil høre et kort lydsignal, og LED'erne slukkes.

For at vække Move eller Move 2 skal du placere den på dens opladningsbase eller trykke på og slippe tænd/sluk-knappen på bagsiden.

Vær opmærksom på, at Move eller Move 2 ikke er helt slukket i dvaletilstand. Du kan se, hvordan du slukker for dit Move-produkt, i vores artikel om slukning af Sonos.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.