Anbefalet eero-netværkskonfiguration til Sonos

Anbefalet konfiguration

Når du slutter Sonos til et eero-netværk, anbefaler vi, at du bruger Sonos i en trådløs opsætning, hvilket betyder, at dine Sonos-produkter ikke bruger nogen ethernetforbindelser til at oprette forbindelse til dine eero-enheder.

Retningslinjer for kabeltilslutninger

Hvis du gerne vil slutte et eller flere Sonos-produkter til dit eero-netværk, anbefaler vi, at du følger disse retningslinjer for at få de bedste resultater:

• Når du kabeltilslutter et enkelt Sonos-produkt til dit eero-netværk, kan du kabeltilslutte det til en hvilken som helst af dine eero-enheder.
  • Når du kabeltilslutter mere end ét Sonos-produkt til dit eero-netværk, skal de kabeltilsluttes den samme eero-enhed eller den samme netværksswitch. Vi anbefaler ikke at kabeltilslutte forskellige Sonos-produkter til forskellige eero-nodes.
  • Hvis der er to eller flere switche på netværket, skal alle de sekundære switche kabeltilsluttes den primære switch, ikke et eero-produkt.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.