Vælg mellem trådløs og kabelbaseret Sonos-opsætning

Sonos kan konfigureres i enten en trådløs eller en kabelbaseret opsætning. Denne artikel beskriver forskellene mellem de to opsætninger og kommer med anbefalinger til, hvilken opsætning der passer bedst til dit system og hjemmenetværk. Hvis du skifter mellem opsætninger, så se vores artikel Sådan skifter du mellem trådløs og kabelbaseret opsætning af dit Sonos system for flere oplysninger.

Trådløs opsætning

I en trådløs opsætning er dine Sonos-produkter forbundet til dit WiFi-hjemmenetværk helt ligesom andre trådløse enheder i dit hjem (smartphones, tablets, computere osv.).

Hvornår trådløs opsætning bruges

Brug en trådløs opsætning, hvis du har en kraftig WiFi-forbindelse, der når ud til alle de rum, hvor du vil bruge Sonos.

Kabelbaseret opsætning

I en kabelbaseret opsætning er mindst et af dine Sonos-produkter forbundet til routeren via et ethernetkabel for at oprette et dedikeret trådløst netværk specifikt til dit Sonos-system. Derudover kan dine Sonos-produkter sende det trådløse signal videre til andre Sonos-produkter, hvorved Sonos kan bruges i et rum, der er uden for dit WiFi-netværks rækkevidde.

Hvornår kabelbaseret opsætning bruges

Brug en kabelbaseret opsætning, hvis dit WiFi-hjemmenetværk er langsomt, upålideligt, ikke opfylder vores systemkrav eller ikke når ud til alle de rum, hvor du vil bruge Sonos.