Fjern dit musikbibliotek

Denne artikel forklarer, hvordan du fjerner dit Sonos-musikbibliotek fra dit system. Du skal gøre dette, hvis du har flyttet dine musikfiler til en ny computer eller et nyt NAS-drev. Når det er fjernet, kan du tilføje dit musikbibliotek igen.

Sonos-app til Windows eller macOS

1. Disse trin gælder for både Sonos-appen og S1 Controller-appen.
  2. Fra menuen Administrer skal du klikke på Musikbiblioteksindstillinger.
  3. Klik på den mappe, du vil fjerne.

Klik på (minus) på Mac eller Fjern, hvis du bruger Windows, og bekræft, at du vil fjerne biblioteket fra Sonos.

Sonos-appen til iOS eller Android

Sonos-app version 80.0
Denne funktion er i øjeblikket ikke tilgængelig i Sonos-appen til iOS eller Android men vender tilbage i en fremtidig opdatering.

1. Gå til menuen Indstillinger.
  2. Vælg knappen Administrer ud for Mit system.
  3. Vælg Musikbibliotek og derefter Opsætning af musikbibliotek.
  4. Vælg ikonet fjern ud for den mappe, du vil fjerne.
  5. Vælg Bekræft for at fjerne delingen.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

1. Under fanen  Indstillinger skal du vælge System > Musikbibliotek > Opsætning af musikbibliotek.
  2. Vælg den mappe, du vil fjerne.
  3. Vælg Fjern.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.