Fjern dit musikbibliotek

Denne artikel forklarer, hvordan du fjerner dit Sonos-musikbibliotek fra dit system. Du er nødt til at gøre dette, hvis du har købt en ny computer eller et nyt netværkstilknyttet lagerdrev (NAS), eller hvis du har flyttet din musik til en anden mappe på den samme computer. Når musikbiblioteket er fjernet, kan du tilføje det igen.

Sonos-app til iOS eller Android

1. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System > Musikbibliotek > Opsætning af musikbibliotek.
  2. Tryk på den mappe, du vil fjerne.
  3. Tryk på Fjern.

Sonos-app til Windows eller macOS

1. Fra menuen Administrer skal du klikke på Musikbiblioteksindstillinger.
  2. Klik på den mappe, du vil fjerne.
  3. Klik på (minus) på Mac eller Fjern, hvis du bruger Windows, og bekræft, at du vil fjerne biblioteket fra Sonos.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.