Udskiftning af batteriet i din Sonos Move eller Move 2

Du kan udskifte det genopladelige batteri i din Sonos Move eller Move 2 ved hjælp af batteriudskiftningskittet. Kittet indeholder et batteri samt det nødvendige værktøj og en vejledning til at montere det.

Batterierne i Move og Move 2 er indbyrdes kompatible. Du kan udskifte Moves batteri med et Move 2-batteri for at forlænge Moves batteritid med ca. 25% til ca. 13½ time.

Monter det nye batteri

Inden du monterer det nye batteri, skal du sikre dig, at Move-produktet er helt slukket, ved at holde tænd/sluk-knappen nede i mindst ti sekunder.

1.

Anbring din Move eller Move 2 med oversiden nedad på et fladt underlag, så endehætten af gummi vender opad.

2.

Brug det medfølgende Sonos-plekter til at løfte begge ender af den lange gummiliste, der løber på tværs af produktets underside.

3.

Brug den medfølgende unbrakonøgle til at fjerne de to skruer, som sidder under gummilistens ender.

4.

Hold begge gummilistens ender, og løft batteriet op og ud af højttaleren.

5.

Indsæt det nye batteri.

6.

Brug Sonos-plektret til at løfte begge ender af gummilisten på det nye batteri, og skru det så fast med unbrakonøglen og skruerne.

7.

Når det nye batteri er fastgjort, så sæt dit Move-produkt på dets opladningsbase for at tænde det.

Bortskaf dit gamle batteri

Du kan aflevere dit batteri på en godkendt genbrugsstation for elektronikaffald, så det kan genanvendes. Du kan også kontakte os for at få en forudbetalt returetiket, hvis du vil sende dit batteri tilbage til os i stedet for.