Nulstilling af Sonos-appen

Denne artikel viser dig, hvordan du nulstiller Sonos-appen for at fjerne appens tilknytning til dit Sonos-system. Dette gør det muligt at konfigurere et nyt Sonos-system eller knytte appen til et eksisterende system på det samme netværk.

iOS eller Android

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på fanen Indstillinger og derefter på App-præferencer.
  3. Rul ned til bunden af menuen for App-præferencer, og tryk på Nulstil app.
  4. Luk og genåbn appen.

Mac eller pc

1. Åbn Sonos-appen til Mac eller pc.
  2. Øverst på skærmen (Mac) eller øverst i Sonos-appens vindue (pc) skal du klikke på rullemenuen Hjælp.
  3. Klik på Nulstil controller.

Når din app er blevet nulstillet, kan du genåbne appen for at konfigurere et nyt Sonos-system eller oprette forbindelse til et eksisterende system.