Sæt en alarm på Sonos

Brug alarmer for at vågne til dine yndlingssange om morgenen, eller lav påmindelser i løbet af dagen. Følg instrukserne herunder for at konfigurere alarmer til din Sonos.

Hvis du vil have, at musikken stopper efter et bestemt tidsrum, kan du læse vores artikel Indstilling af en dvaletimer på Sonos.

Sådan indstiller du en Sonos-alarm på iOS eller Android

1. Under fanen Rum skal du trykke på Alarm-ikonet.
  2. Tryk på Ny alarm.
  3. Indstil tid, rum, musik, repeat, lydstyrke og alarmens varighed, og tryk så på Gem.
  4. Tryk på Udført.

Du kan også finde alarmer under fanen Indstillinger ved at gå til System > Alarmer.

Yderligere oplysninger

Hvis du markerer Medtag grupperede rum, afspilles alarmen i de rum, der er grupperede, når alarmen lyder. Den afspilles ikke i de rum, der var grupperede, da alarmen oprindeligt blev føjet til Sonos-systemet.

Hvis du vil afspille musiknumre fra dit lokale musikbibliotek, skal du først tilføje dem til en Sonos-playliste eller importeret playliste og derefter vælge playlisten som alarmkilde.

Du kan maksimalt indstille 32 alarmer på Sonos.

Alarmindstillinger er ikke tilgængelige, når Sonos-appen ikke er tilsluttet dit Sonos-system. For at løse disse forbindelsesproblemer kan du se vores artikler Genopretning af forbindelse til Sonos eller Tilslutning af Sonos til en ny router eller et nyt WiFi-netværk.

Sådan indstiller du en Sonos-alarm på Mac eller pc:

1. Klik på Alarmer i bunden af ruden Vælg musikkilde i højre side af Sonos-appen.
    • På en Mac skal du klikke på for at oprette en ny alarm.
    • På en pc skal du klikke på Tilføj for at oprette en ny alarm.
  2. Angiv Tid, Rum, Musik, Frekvens og Lydstyrke.
    • Hvis du markerer Medtag grupperede rum, afspilles alarmen i de rum, der er grupperede, når alarmen lyder. Den afspilles ikke i de rum, der var grupperede, da alarmen oprindeligt blev føjet til Sonos-systemet.
    • Hvis du markerer Bland musik, indstilles afspilningstilstanden for den valgte alarmmusik til Bland.
  3. Klik på OK for at gemme alarmen.

Sådan styrer du alarmer fra låseskærmen:

Når Sonos-alarmen går i gang bliver den vist på låseskærmen af din iOS- eller Android-enhed. Du kan åbne Sonos-appen gennem meddelelsen for at vælge snooze eller afvise alarmen. På iOS kan 3D-trykke på meddelelsen for at tilgå hurtigmenuen for disse indstillinger.