Sæt en alarm på Sonos

Brug alarmer til at vågne op til dine yndlingssange om morgenen, eller opret påmindelser i løbet af dagen. Følg vejledningen herunder for at konfigurere alarmer til dine Sonos-produkter.

Hvis du vil have musikken til at stoppe efter et bestemt tidsrum, kan du læse vores artikel Indstilling af en dvaletimer på Sonos.

Sonos-appen til iOS eller Android

1. Gå til Indstillinger-menuen.
  2. Vælg Administrer-knappen ved siden af Mit System.
  3. Vælg Alarmer.
  4. For at oprette en ny alarm, vælg Tilføj Alarm. For at redigere en eksisterende alarm, vælg alarmen fra listen.
  5. Indstil det ønskede tidspunkt, rum og musikindstillinger. Du kan også justere det ønskede lydniveau, hvornår alarmen gentages, og hvor længe alarmen vil lyde.
  6. Vælg Gem.

Sonos-app til macOS eller Windows

1. Du skal klikke på Alarmer fra bunden af ruden Vælg en musikkilde i højre side af Sonos-appen.
  2. For at oprette en ny alarm skal du klikke på knappen plusikonet på macOS eller knappen Tilføj i Windows. Hvis du vil redigere en eksisterende alarm, skal du klikke på alarmens navn og derefter klikke på Rediger.
  3. Indstil tidspunkt, rum, musik, hyppighed og lydstyrke.
  4. Klik på OK for at gemme alarmen.

Sonos S1 Controller-appen til iOS eller Android

1. Fra fanen Rum vælger du ikonet Alarm.
  2. Hvis du vil oprette en ny alarm, så vælg Tilføj alarm. Hvis du vil redigere en eksisterende alarm, så vælg alarmen i listen.
  3. Indstil tidspunkt, rum, musik, hyppighed og lydstyrke.
  4. Vælg Gem.

Du kan også finde alarmer under fanen Indstillinger ved at gå til System > Alarmer.

Yderligere oplysninger

• Hvis du markerer Medtag grupperede rum, afspilles alarmen i de rum, der er i samme gruppe, når alarmen lyder. Den afspilles ikke i de rum, der var grupperet, da alarmen oprindeligt blev føjet til Sonos-systemet.
  • For at afspille numre fra dit lokale musikbibliotek skal du først føje nummeret til en Sonos-playliste eller importerede playlister og derefter vælge playlisten som alarmkilde.
  • Du kan højst opsætte 32 alarmer på Sonos.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.