Opsætning af Sonos Five

• Mobilenhed påkrævet
  • Sonos S2 påkrævet

Denne artikel hjælper dig med at komme i gang med at konfigurere din Sonos Five. Bemærk, at Sonos S2-appen er nødvendig for Five. De følgende trin gælder også for opsætning af Play:5, der er kompatibel med både Sonos S2-appen og Sonos S1 Controller-appen. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer på Fives produktside.

Før du går i gang

• Anbring Five det ønskede sted, og tilslut strøm.

Konfigurer et nyt system med Five

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system. Opret eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt. Hvis du er ved at konfigurere en Play:5 ved hjælp af Sonos S1 Controlleren, så tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for at konfigurere Five og tilføje dine musiktjenester.

Føj Five til dit eksisterende system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen  Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinnene i appen for at forbinde Five med dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Sonos Five-enhed har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Konfigurer Fives line-in

Five har en 3,5-mm-indgang, hvor du kan tilslutte enheder såsom pladespillere, mobilenheder og CD-afspillere. Du skal bare forbinde din eksterne lydenhed til 3,5-mm-indgangen på bagsiden af Five. Se vores artikel om brug af line-in på Sonos for at få mere at vide.