Opsætning af din Sonos Play:3

• Mobilenhed påkrævet

Denne artikel gennemgår, hvordan du konfigurerer din Play:3. Du kan få mere at vide om produktfunktioner og -specifikationer i Play:3's produktvejledning.

Før du går i gang

• Sæt din Play:3, der hvor den skal stå, og sæt strøm til den.

Opsætning af et nyt Sonos-system med Play:3

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Tryk på Konfigurer et nyt system, og opret så eller log ind på din Sonos-konto.
  3. Tryk på Tilføj i rullemenuen, der viser dit Sonos-produkt. Hvis du bruger Sonos S1 Controlleren, så tryk på Fortsæt > Konfigurer produkter.
  4. Følg trinnene i appen for at opsætte din Play:3 og tilføje dine musiktjenester.

Føj Play:3 til dit eksisterende Sonos-system

1. Åbn Sonos-appen til iOS eller Android.
  2. Under fanen Indstillinger skal du trykke på System > Tilføj produkt.
  3. Følg trinnene i appen for at slutte Play:3 til dit Sonos-system.

Problemer under opsætning?

Hvis din Play:3 har problemer med at oprette forbindelse under opsætning, så se vores artikel "Produkt ikke fundet" for at få hjælp.

Har du stadig brug for hjælp?

Vores teknikere kan hjælpe via telefon eller livechat. Du kan også stille spørgsmål til og finde svar fra andre Sonos-ejere i vores Sonos Community.